targonca alkatrészek kereskedelme

Targonca alkatrészek

Raktárról, vagy 24 órán belül szállítva

Targonca alkatrészek széles választéka

A minőségi szervizhez elengedhetetlen a megfelelő alkatrész utánpótlás.Cégünk márkafüggetlen javítóként elengedhetetlennek tartja, hogy naprakész legyen minden típusú targonca alkatrész forgalmazásában és beazonosításában.Vállaljuk nehezen beszerezhető targonca alkatrészek beazonosítását és beszerzését is.

Új megbízható jó minőségű alkatrész keres? Beszerezzük!

Alkatrész raktárunk széles körű targonca alkatrész választékát kínálja önnek a legjobb árakon. A főbb alkatrészek természetesen raktáron vannak és azonnal rendelkezésre állnak, de kapcsolatban állunk külföldi beszállító partnerekkel, ahonnan általában 24 órán belül megérkezik a megrendelt alkatrész.

Legtöbb típushoz létezik gyári vagy úgynevezett utángyártott alkatrész, melyek árban eltérnek de minőségben általában nem, ezért csak az ön pénztárcája szabja meg melyiket válassza. Rendszeres visszatérő vásárlóinknak kedvezményt biztosítunk, a raktáron lévő alkatrészeket a megrendelés után 2 órán belül elküldjük.

Az alkatrészek azonosításához természetesen rendelkezésre áll majdnem az összes targonca alkatrész katalógusa legyen szó régi, illetve új targoncákról. Csupán csak el kell nekünk küldeni a következő fontosabb adatokat: Típus, évjárat, gyári szám és mi megkeressünk a megfelelő alkatrészt. Természetesen ha minden információt pontosan megad, akkor nagyban gyorsítja a munkánkat, és előbb tudja ön is megkapni a kívánt alkatrészt.

Bontott használt alkatrészt keres? Esetleg javítatná? Megoldható!

Az új targonca alkatrészek mellett bizonyos esetekben felújított vagy bontott alkatrészeket is be tudunk szerezni cserdarabbal vagy anélkül. A felújított alkatrészeket a drágább új alkatrészek kiváltására ajánljuk mint pl:elektromos motorok, forgórészek, vezérlő panelek,konverterek stb... Raktárunkban ternészetesen folyamatosan rendelkezésre állnak használt részegységek is.

 

Kérjen ajánlatot, hogy megkapja a legjobb árakat!