• 1184 Budapest, Bethlen u 13.
 • Nyitva 8:00-16:00: Hétfő - Péntek

Hyundai targonca alkatrészek

Hyundai targonca alkatrészek széles választéka

Hyundai targonca alkatrészben is otthon vagyunk! A minőségi szervizhez elengedhetetlen a megfelelő alkatrész utánpótlás. Cégünk márkafüggetlen javítóként elengedhetetlennek tartja, hogy naprakész legyen minden Balcancar alkatrész forgalmazásában és beazonosításában. Nem gond, ha nehezen beszerezhető mi vállaljuk a beszerzését és a beszerelését is .

Új megbízható jó minőségű dél-koreai gyártású Hyundai targonca alkatrészt keres? Beszerezzük!

Alkatrész raktárunk széles körű targonca alkatrész választékát kínálja önnek a legjobb árakon. A főbb alkatrészek természetesen raktáron vannak és azonnal rendelkezésre állnak, de kapcsolatban állunk külföldi beszállító partnerekkel, ahonnan általában 24 órán belül megérkezik a megrendelt alkatrész. Legtöbb típushoz létezik gyári vagy úgynevezett utángyártott alkatrész, melyek árban eltérnek de minőségben általában nem, ezért csak az ön pénztárcája szabja meg melyiket válassza. Rendszeres visszatérő vásárlóinknak kedvezményt biztosítunk, a raktáron lévő alkatrészeket a megrendelés után 2 órán belül elküldjük. Az alkatrészek azonosításához természetesen rendelkezésre áll majdnem az összes targonca alkatrész katalógusa legyen szó régi, illetve új targoncákról. Csupán csak el kell nekünk küldeni a következő fontosabb adatokat: Típus, évjárat, gyári szám és mi megkeressünk a megfelelő alkatrészt. Természetesen ha minden információt pontosan megad, akkor nagyban gyorsítja a munkánkat, és előbb tudja ön is megkapni a kívánt alkatrészt.

Bontott használt alkatrészt keres? Esetleg javítatná? Megoldható!

Az új targonca alkatrészek mellett bizonyos esetekben felújított vagy bontott alkatrészeket is be tudunk szerezni cserdarabbal vagy anélkül. A felújított alkatrészeket a drágább új alkatrészek kiváltására ajánljuk mint pl:elektromos motorok, forgórészek, vezérlő panelek,konverterek stb... Raktárunkban ternészetesen folyamatosan rendelkezésre állnak használt részegységek is.

Nincs aki szerelje a targoncáját? Vállaljuk Hyundai márkájú targoncája szervizelését és karbantartását!

Több mint 28 éves tapasztalattal és profi szerviz csapattal vállaljuk az Ön targoncája teljeskörű szervizelését, legyen szó kisebb nagyobb javításokról, vagy teljes felújításról. Ismerjük a Hyundai targoncákat, nincs olyan helyzet amire ne tudnánk megoldást nyújtani. Vegye fel felünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot, és mi a lehető leghamarabb megoldjuk a problémáját kedvező áron és garanciával!

Miért minket válasszon ha Hyundai alkatrészt keres?

Felsorolunk pár érvet miért válasszon minket ha targonca alkatrészre lenne szüksége.

 • Több mint 28 éves tapasztalat
 • Alkatrészek szinte minden targoncához
 • Központi raktárral rendekezünk
 • Külföldi és Magyar beszállítók
 • Gyári és utángyártott alkatrészek
 • Bontott és használt alkatrészek
 • Hozzáértő segítőkész ügyfélszolgálat
 • Naprakész robbantott ábrás katalógusok
 • Kedvező árak
 • Garancia

Kérjen ajánlatot, hogy megkapja a legjobb árakat!