• 1184 Budapest, Bethlen u 13.
  • Nyitva 8:00-16:00: Hétfő - Péntek

Clark targonca szerviz

Clark targoncák javítása

Márka független targonca szervizként vállaljuk az Ön Clark márkájkú targoncája javítását. 28 éve foglalkozunk targoncákkal és anyagmozgató gépekkel, nagy tapasztalattal rendelkeznek a szervizes munkatársak, szinte már minden felmerülő problémával találkoztak. Nem jelent gondot a teljes felújítás, de a kisebb javítási munkákat is elvállaljuk természetesen! Az idő pénz tartja a mondás, és ez az anyagmozgatási iparágban hatványozottan igaz! Ne hagyja, hogy a hibás targoncája miatt álljon a munka és az ön vállalkozása bevételtől essen el. Szerviz szolgáltatásunk országosan működik, a hibabejelentés után a lehető leggyorsabban elkezdjük a targonca hibaelhárítást. Felszerelt mobil szerviz gépjárműinknek köszönhetően a szervizes munkatársaink az Ön telephelyén is feltárják és megoldják a hibákat. Ismerjük a bolgár targoncákat, biztosan tudunk olyan szerviz megoldást nyújtani ami megfelel az Ön vállalkozásának.

Jól ismerjük az angol targoncákat, az évek soran szinte mindent láttunk ezzel gyártmánnyal kapcsolatosan. Ehez a márkához szinte minden alkatrészt be tudunk szerezni gyári vagy utángyártott változatban. Biztosan tudunk olyan szerviz megoldást nyújtani ami megfelel az Ön vállalkozásának.

Miért válasszon minket?

Ha egy olyan szervizt szeretne aki naprakész a targoncák világában keressen fel minket, biztosan tudunk profi megoldást nyújtani Önnek.

  • 28 éves tapasztalat
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Magasan képzett szerviz csapat
  • Naprakész ügyfélszolgálat
  • Országos szerviz
  • Kedvező árak garanciával

Hibás a targonca? Megjavítjuk! Írjon!

Legyünk partnerek hosszú távon

A mai felgyorsult világban nagy érték, ha az üzleti kapcsolat hosszú távon tud sikeresen mükődni. A szolgáltatásunkat már a kezdetek óta úgy alakítottuk ki, hogy hosszú távon legyünk a megrendelőink targonca szerviz partnere. Ezért minden kedves új és meglévő ügyfelünket a lehető legjobb minőségben próbáljuk kiszolgálni.